2017 Piaggio MP3 Yourban vernieuwd-Nieuwsmotor-Kort, snel en gratis altijd het laatste motornieuws

2021-12-06 08:02:51 By : Mr. Andy Fu

Piaggio introduced the complete gerestylde versie van de opvallende MP3 Yourban by een. De driewielige motorscooter, die ook meet het autorijbewijs B bestuurd mag worden, is zowel uiterlijk als onderhuids compleet in het nieuw gestoken. Vanaf heden staat hij bij de officiële Piaggio-dealers, prijzen beginnen bij € 7.648. Ruim een ​​decennium geleden zorgde Piaggio voor een revolutie binnen de internationale scooterwereld met de introductie van de Piaggio MP3, een motorcycle met een dubbele voorwielophanging met kantelfunctie. Dankzij die innovatie verlegde Piaggio de grenzen van rijplezier, veiligheid en stabiliteit. 

Voorzien van een extra variety wielspoor van 465 mm voor de LT-uitvoering is die motorscootervariant bovendien ook te rijden met enkel het autorijbewijs B. Deze LT beschikt onder andere over een gecombineerd remsysteem voetering meets event dedeen voetering. Op basics van deze technologie verscheen vervolgens ook de Piaggio MP3 Yourban. Een vlot gelijnde, compacte versie van de MP3 meets ingekorte wielbasis die meets modern and stylish appearance vooral een jonger publiek aanspreekt.

Modern style elegant shape De compleet gestylde MP3 Yourban die Piaggio nu Introducert, is an elegant, compact and vibrant gestyled en bij uitstek geschikt voor gebruik in de stad. Uiterlijk is hij te herkennen aan de ranke vormen, het agressief gestylde front (met standard dagrijverlichting voor de LT-uitvoering) inclusief het getinte windscherm, een slank gelijnde achterzijde en velel Piaggio kleen voor klegebren, MP, kle, slank, slank, slank, slank, slank, voor, voor, voor, and s

Pittige prestaties Onder de body van de nieuwe MP3 Yourban schult een pittige en Moderne 300cc viertaktmotor meet elektronischebrandstofinjectie en waterkoeling. De eencilinder is voor 16,6 kW/22,6 pk bij 7.500 tpm en 24 Newtonmeter aan trekkracht bij 6.000 toeren per minuut. The standard is de motor gekoppeld aan een CVT-automaat. Dankzij die prestaties is de Yourban een rappe metgezel in de stad en komt hij daarbuiten vlot mee meet het overige verkeer.

Scherpe besturing, stabiel onder alle omstandigheden Dankzij de compacte afmetingen en de twee 13 inches voorwielen stuurt de nieuwe MP3 Yourban meet haarscherpe precisie. Deconstructie met de twee voorwielen zorgt er bovendien voor dat de Yourban onder alle omstandigheden stabiel blijft: in bochten, bij inhaalmanoeuvres, in de regen, op klinkerstraten en overtramrails.

In general, de stad eenvoudig te parkeren De twee schrijfremmen vór zorgen voor extra veiligheid en via een eenvoudige druk op de knop is de voorwielophanging automatisch te vergrendelen. Zo blijft de MP3 Yourban bij het parkeren of voor het verkeerslicht zonder een voet op de grond gewoon staan​​ op zijn drie wielen. Parkeren in de stad is een fluitje van een cent meet de MP3 Yourban. Dankzij zijn lichte gewicht en compacte afmetingen vindt de Yourban eenvoudig overal een plekje.

De compleet gerestylde Piaggio MP3 Yourban staat inmiddels bij de officiële Piaggio-dealers. De prijs voor de MP3 Yourban LT 300 Bedraagt​​ € 7.648. De extra sportief gestylde MP3 Yourban LT 300 Sport wordt leverbaar vanaf € 7.798.